Horeca bouw


Horeca bouwen oftewel het bouwen van horeca gelegenheden vergt een andere aanpak dan traditionele bouw. Een pand met horeca doeleinden heeft meestal andere bouweisen. Sfeer, lichtinval, materiaalgebruik en akoestiek zijn belangrijke factoren bij het bepalen van het programma van eisen. Ook toegankelijkheid, ventilatie en verlichting zijn van groot belang. Zorgsaam Bouwen draagt zorg voor al deze zaken tijdens de initiatiefase, ontwerpfase, en realisatie van een horeca gelegenheid. De bouwbegeleiding op de bouw komen altijd uit ‘eigen huis’. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons werk en uw zaak zo goed mogelijk monitoren en de kwaliteit die u van ons mag verwachten bieden wij op deze manier. Onze visie is niet voor niets, met zorg sámen bouwen. Wij werken met een aantal bedrijven samen. Voor elke uitbesteding hebben we meerdere partners. Zodoende kan Zorgsaam Bouwen voor u als klant de kosten zo goed mogelijk monitoren.


Met zorg sámen horeca bouwen

Zorgsaam Bouwen heeft ruime ervaring met horeca bouwen; het ontwerpen, realiseren en bouwen van horeca gelegenheden. Zo worden de invulling en uitvoering van deze praktische zaken op een goed doordachte wijze uitgevoerd. Zowel het comfort van de bezoeker als de eisen en wensen van de opdrachtgever worden tijdens het bouwproces nauw in het oog gehouden. Dankzij onze ervaring en kennis op gebied van horeca gelegenheden kunnen we u adviseren en begeleiden gedurende het hele traject. Dit resulteert altijd in een passend ontwerp én realisatie, afgestemd op uw eisen en wensen. Bekijk onze werkwijze eens voor meer informatie!


Referenties

Zorgsaam Bouwen heeft diverse referenties opgebouwd in de afgelopen jaren. Hieronder kunt u enkele projecten bekijken in de vorm van foto’s. Neem alvast een kijkje tussen onze referentiebeelden en mocht uw interesse in onze diensten zijn toegenomen neem dan gerust contact met ons op! Neem ook eens een kijkje bij onze overige diensten zoals recreatiebouw en zorg en welzijn!

Contact opnemen