Recreatiebouw


Het bouwen van recreatiebouw vergt een andere aanpak dan traditionele bouw. Een pand met recreatie doeleinden heeft meestal andere bouweisen. Sfeer, lichtinval, materiaalgebruik en akoestiek zijn belangrijke factoren bij het bepalen van het programma van eisen. Ook toegankelijkheid, ventilatie en verlichting zijn van groot belang. Zorgsaam Bouwen draagt zorg voor al deze zaken tijdens de initiatiefase, ontwerpfase, en realisatie van een recreatie gelegenheid. Zorgsaam Bouwen heeft ruime ervaring met het ontwerpen, realiseren en bouwen van recreatie gelegenheden. Zo worden de invulling en uitvoering van deze praktische zaken op een goed doordachte wijze uitgevoerd.


Met zorg sámen recreatiebouw bouwen

Zowel het comfort van de bezoeker als de eisen en wensen van de opdrachtgever worden tijdens het bouwproces nauw in het oog gehouden. Dankzij onze ervaring en kennis op gebied van recreatiebouw kunnen we u adviseren en begeleiden gedurende het hele traject. Dit resulteert altijd in een passend ontwerp én realisatie, afgestemd op uw eisen en wensen. Bekijk onze werkwijze eens voor meer informatie!

Zorgsaam Bouwen heeft diverse referenties opgebouwd in de afgelopen jaren. Hieronder kunt u enkele projecten bekijken in de vorm van foto’s. Neem alvast een kijkje tussen onze referentiebeelden en mocht uw interesse in onze diensten zijn toegenomen neem dan gerust contact met ons op! Neem ook eens een kijkje bij onze overige diensten zoals horeca bouwen en zorg en welzijn!

Contact opnemen